Hard time configuring nodes on CentOS 7

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Posted in: Linux
  • 26th June 2015 at 7:39 am #14544

    Info:
    Muster 8.1.3×64
    Renderfarm dispatcher is run on centOS6
    RenderClients are running CenOS7
    SELinux and firewall turned off for debug purposes
    hostname is set locally and shows up in local shell and in instance name but not in “data stream -progress window”
    No conflicting IPs as they are static
    ssh is running fine
    have run a chmod -R 777 on the muster folder in case I was dealing with any rights issues
    have run a chown on the on the musterfolder in case I was dealing with any other owner rights
    rc.conf file exists on renderclient

    My Issue:
    what I have now is a populated instances view with my clients and I am able to pause and unpause them as well as softrestart them and so on.

    What I want to do and what I am not able to do is right clicking one of them and choose configuration>configure, because when I do that the console window pops up a window saying:

    Data streaming in progress…
    Connecting to host Undefined(192.168.1.77)…

    And it never goes beyone that.
    I’m having a hard time finding any other output from the dispatcher on what it is actually doing and what connection it is having troubles making.

    29th June 2015 at 6:59 am #15267

    It was a User issue / linux issue, where as I thought that if you disable the firewall, all ports will be open. but apparently you have to open some ports manually and that did fix my issue.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.